Prodej pozemky pro bydlení, 2 651 m2 -

Cena: 2 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 12 878 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Ústí nad Orlicí
Lokalita: Červená Voda
Aktualizace: 15.06.2024 10:26
Číslo zakázky: 60634
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 2651 m2
Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 2651 m2 v malebné a klidné vsi Šanov u Červené Vody. Tento pozemek je ideální pro výstavbu rodinného domu nebo chaty a nabízí jedinečnou příležitost žít v přírodě, obklopeni čistým vzduchem a krásnou krajinou.

Pozemek se nachází v tiché části obce, daleko od rušného městského života, což zaručuje maximální klid a soukromí. Pozemek je snadno přístupný po asfaltové cestě a je situován blízko hlavních dopravních spojení. Inženýrské sítě jsou v dosahu pozemku, což usnadňuje zahájení výstavby.

Ve vedlejší obci Červená Voda se nachází základní a mateřská škola, obchody, pošta, kino a další potřebné služby. Oblast Orlicko nabízí široké možnosti pro turistiku, cykloturistiku, lyžování a další sportovní aktivity. Například v blízkém Resortu Buková Hora se nachází nový Trailpark Bukovka, který je velice oblíbený.

Pokud hledáte místo, kde můžete můžete žít nebo rekreovat v krásné a klidné oblasti, je tento pozemek pro vás ideální volbou. Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo pro sjednání prohlídky.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 16 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop