Wagnerův mlýn: Luxusní apartmán 2+kk se zahradou v srdci Červené Vody

Cena: 4 171 153 Kč
Informace k ceně: včetně provize RK
Financování:na hypotéku za 17 965 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Ústí nad Orlicí
Lokalita: Červená Voda
PENB: B
Aktualizace: 16.09.2024 11:54
Číslo zakázky: 6981600
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 55 m2
Počet pater: 3
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
Představujeme vám krásný apartmán o dispozici 2+KK v rámci unikátního projektu Wagnerův mlýn, který spojuje historické kouzlo s moderním bydlením. Tento konkrétní apartmán nabízí velikost 55 m2, který se skládá z předsíně, komory/šatny, koupelny s toaletou, ložnice a obývacího pokoje s kuchyní. Je ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s přímým přístupem k přírodě. K apartmánu navíc náleží vlastní zahrada o rozloze 21 m2, kde si můžete užít klidné chvíle na čerstvém vzduchu nebo ji využít pro zahradničení.

Apartmán je již hotový a připravený k okamžitému využívání, což znamená, že se můžete i hned nastěhovat nebo jej začít využívat jako skvělou investiční příležitost. Prostor je navržen s maximálním důrazem na detail a použití prvotřídních materiálů, což zajišťuje nejen vysoký standard bydlení, ale i dlouhou životnost a snadnou údržbu. V apartmánu najdete například podlahové topení, přípravu na elektrické venkovní žaluzie a klimatizaci. Dále je také možnost dokoupit venkovní kryté či nekryté parkovací stání.

Wagnerův mlýn se nachází v malebné oblasti Červená Voda, která je plná přírodních krás a kulturních památek. V zimě si užijete lyžování v blízkém Skiresortu Buková hora, zatímco v létě se můžete vydat na cykloturistiku nebo pěší túry s nádhernými výhledy z rozhledny Křížová hora. Okolí nabízí i mnoho historických atrakcí, jako je Vojenské muzeum v Králíkách nebo poutní místo Hora Matky Boží.
Tento apartmán se zahradou je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a komfortní bydlení a zároveň moderní luxus.

Kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného apartmánu ještě dnes!

Více informací taky naleznete na webových stránkách projektu: www.wagneruvmlyn.cz
Realitní makléř:

Matěj Vítek
tel: 538 728 645

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 42 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop